top of page

HELIOS3

Potravinový doplněk na bázi rostlinných extraktů, luteinu, vitamínů a minerálů Kapsle

• ANTIOXIDANT • ZKLIDŇUJÍCÍ • OCHRANNÝ

Na základě 3- krokového programu sluneční péče Biologique Recherche působí Helios3 zevnitř tak, že podporuje epidermis před, během a po vystavení slunci. Komplexní složení obohacené o přírodní karotenoidy (beta-karoten, lutein, lykopen), esenciální mastné kyseliny (omega 3 a 6) a antioxidační vitamíny a minerály (vitamín A, vitamín E, selen, zinek a měď), které pomáhají chránit buňky před oxidačním stresem, jež způsobuje stárnutí pleti a vznik pigmentových znamének.

Doporučeno pro Skin Instants©, které budou nebo byly vystaveny slunečnímu záření

POKYNY PRO POUŽITÍ 1. Užívejte 1 kapsli denně. Pro optimální výsledky vám doporučujeme užívat Helios3 1 měsíc před vystavením slunci, poté po celou dobu expozice a až jeden měsíc po slunění.

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ PŘED POUŽITÍM Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nesmí se používat jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Těhotné a kojící ženy by se měly před použitím poradit se svým lékařem. Nedoporučuje se dětem a kuřákům. Skladujte při teplotě < 25°C. Chraňte před světlem.

FORMÁT 30 kapslí

Protože každý z našich produktů je určen pro specifický Skin Instant©, je vhodné je používat pouze po absolvování diagnostiky pleti v jednom z našich center Biologique Recherche. NAJÍT NEJBLIŽŠÍ CENTRUM



12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page